Over ons


  Vanaf heden de lekkerste en mooiste taarten te bestellen bij Taartelicious, Steffanie en Gerrie maken voor u elke gewenste taart bekleed met fondant of marsepein, maar wij kunnen ook de taart afsmeren met botercrème Icing. 

  Graag maken wij van elke gemaakte taart een foto voor de galerij, mocht hier bezwaar tegen zijn, graag vermelden bij de aanvraag van de taart.

  Soorten taart: Gendertaart, geboortetaart, verjaardagstaart, smash cake, themataart (Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag, Sinterklaas, Kerst, Seizoenen, bruidstaarten), 3D taarten, stapeltaarten, Petit fours , Cupcakes en Macarons.

  Taart bestellen: graag ons bestelformulier invullen en uw wensen doorgeven. Hierna ontvangt u van ons een offerte. Zodra tenminste de helft van het bedrag is betaald, staat uw taart definitief in de agenda. Latere aanpassingen/ toevoegingen worden uiteraard aan de rekening toegevoegd.


   

   

  Contact

  Steffanie & Gerrie
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  www.taartelicious.nl

  Taart bestellen

  Graag ons bestelformulier invullen en uw wensen doorgeven, hierna ontvangt u van ons een offerte. Zodra tenminste de helft van het offertebedrag is betaald, staat de taart definitief in de agenda.

       
  © 2017 Taartelicious. All Rights Reserved. Designed By oict-solutions.nl

  Website created by OICT-Solutions