Onze taarten


  Alle taarten worden door ons speciaal voor u gebakken, gevuld en bekleed. Hierbij zijn vele mogelijkheden tot kleuren en smaken. Ook stapelen, vele afmetingen en vormen mogelijk.

   

  Taartbodem

  Elke bodem wordt gemaakt van een biscuitmix, hierbij kunt u kiezen tussen een vanille en een chocolade biscuit.

   

  Vullingen

  Over het algemeen bestaat een taart uit twee lagen vulling. Ook zijn hier vele mogelijkheden:
  Botercrème: vele smaken verkrijgbaar
  Banketbakkersroom
  Bavaroise: vele smaken verkrijgbaar
  Vlaai vulling: kersen, aardbei of bosvruchten
  Heeft u andere wensen, wij denken graag met u mee en houden wel van een uitdaging.

   

  Bekleding

  Over het gevulde biscuit gaat een laagje botercrème waar vervolgens een laagje fondant of marsepein overheen gaat. Fondant is wat zoeter en marsepein heeft een specifieke amandel smaak. Tevens is het mogelijk om een taart volledig met Ganacke of Botercrème Icing af te smeren en te decoreren, de icing is van zichzelf zoet, maar hier kan ook een smaakstof toegevoegd worden.

  Eventuele boetseersels, bloemen en grote decoraties worden met de hand gemaakt en hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht.

   

  Cupcakes, minicupcakes en Petit fours

  Deze kunnen bekleed worden met marsepein, fondant of botercrème icing.

   

  Bruidstaarten

  Mocht u uw bruidstaart bij ons willen bestellen nodigen wij u en uw partner graag uit voor een proeverij waarbij  alle mogelijkheden tot decoreren uitgebreid worden besproken. Tevens kunnen wij u volledig ontzorgen op uw trouwdag, door de taart persoonlijk te bezorgen en neer te zetten op de door u aangewezen plaats, zodat u, wanneer het u schikt de taart kunt aansnijden.

   

  Sweet-table

  De nieuwste trend op gebied van taarten en zoetigheden, een volledig in stijl beklede tafel met allerlei lekkernijen bij elkaar. Denk hierbij aan een taart, cupcakes, mini cupcakes, cakepops en koekjes allemaal in dezelfde stijl.

   

  Macarons

  Dit zijn kleine ronde luchtige koekjes die aan elkaar geplakt zijn met een luchtige vulling. Ze komen oorspronkelijk uit Frankrijk. Deze koekjes kunnen in elke gewenste kleur en bijna alle smaken gemaakt worden.

   

  Allergie

  Heeft u een allergie? Meld het ons, ook hier is veel mogelijk.


   

   

  Contact

  Steffanie & Gerrie
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  www.taartelicious.nl

  Taart bestellen

  Graag ons bestelformulier invullen en uw wensen doorgeven, hierna ontvangt u van ons een offerte. Zodra tenminste de helft van het offertebedrag is betaald, staat de taart definitief in de agenda.

       
  © 2017 Taartelicious. All Rights Reserved. Designed By oict-solutions.nl

  Website created by OICT-Solutions